Distribuie Hello in Social Media
  •  
  •  
  •  
  •  
Conform numărătorii inverse de pe contul de Instagram al lui Vasil, a fost dezvăluit numele piesei care va reprezenta Macedonia de Nord la Concursul Eurovision 2021. Vasil va reprezenta Macedonia de Nord cu cântecul „Here I Stand”.
Vasil a fost selectat pentru a reprezenta Macedonia de Nord la Eurovision 2020 pe 15 ianuarie anul trecut, cu piesa ‘You’, dar ediția din 2020 a fost amânată din cauza pandemiei globale. Cântărețul macedonean a fost selectat din nou pentru viitorul eveniment de la Rotterdam, pe 20 ianuarie.👍
Așteptăm în continuare lansarea piesei, dar până atunci ascultați piesa sa din Eurovision din 2020, „You” și recentul său single „SudBina”, care anunță noul său album.
Vasil a spus despre noua lui piesa “Here I Stand”: „Cred că a ieșit dintr-unul dintre acele momente speciale și rare din viață când sunteți la un loc cu voi înșivă: capabil să lăsați emoțiile să curgă în cea mai pură formă fără judecată de sine, liber și sincer.
Sunt profund onorat că voi avea ocazia să reprezint Macedonia la Eurovision cu un cântec inspirat din călătoria mea personală. Se spune că fiecare ființă umană poartă cel puțin un cântec în sine. ‘ Here I Stand ’este acea melodie pentru mine. Abia aștept să-l interpretez pe scena Eurovision! Vă mulțumesc tuturor pentru dragoste și sprijin. Rămâneți alături de mine și ne vedem în curând „.
Piesa va fi înregistrată cu o orchestră simfonică live la studioul FAMES din Skopje. De asemenea, corurile vor fi înregistrate la Chicago de foști membri ai aclamatului Chicago Children’s Choir. Vasil însuși este un alumn al corului și a lucrat cu ei de multe ori. Folosirea cântăreților corului din Chicago pentru coruri este ceva ce Vasil va putea reproduce cu noile reguli Eurovision 2021 ce permit corurile preînregistrate.
Și, deși se cunosc detalii despre titlul melodiei și despre planurile de înregistrare, Vasil nu a spus când va fi lansată piesa.

Leave a Comment