EVENIMENT REPROGRAMAT

Data: sâmbătă, 6 martie 2021

Ora de incepere: 21:00

Loc: BT Arena (Sala Polivalentă) Cluj-Napoca,

Organizator: SpotlightsFacebook: Evenimentul oficial pe Facebook

 

IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

UPDATE: Evenimentul We Love Retro a fost amânat pentru 6 martie 2021. Biletele deja achiziționate rămân valabile.

Bilete We Love Retro Anii 2000
  • Categoria I – 157,94 lei
  • Dance Zone – 147,34 lei
  • Categoria II – 136,74 lei

*accesul în BT Arena se va face începând cu ora 20, iar evenimentul va începe la ora 21.

Încă din 2014, We Love Retro a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România. Fiecare ediție este memorabilă și  surprinde prin producție și line-up diversificat și reaprinde nostalgia iubitorilor de muzică retro.

We Love Retro – ediția anilor 2000 te va întoarce în timp și-ți va aminti de cele mai tari hituri care au făcut senzație în acea perioadă, piese care au fost nelipsite de la orice petrecere, cu care ai copilărit și pe care în mod sigur le știi.

Line-up We Love Retro Anii 2000:

  • T.A.T.U feat Julia Volkova vor pregăti un show incediar, în care vor răsuna hituri cunoscute de întreaga lume: „All The Things She Said”, „Not Gonna Get Us”, „All About Us” și multe altele. Primul album a câștigat discul de platină internațional.
  • Las Ketchup a acaparat topurile muzicale în anii 2000. Hitul „Asereje (The Ketchup Song)” a devenit numărul 1 mondial și a vândut șapte milioane de exemplare, album cu 12.000.000 de copii și niște versuri nebune, fredonate de toată lumea.
  • Sonique a culminat prin ascensiunea muzicală, topurile mondiale de la începutul anilor 2000, cu piese ca „Sky”, „I put a spell on you” şi „It Feels So Good”.
  • Danzel este cel mai cunoscut pentru single-ul său din 2004 „Pump It Up!”, care a ajuns în top 10 în toată Europa. Alte piese de senzație: „Put Your Hands Up in the Air!” , „My Arms Keep Missing You”.
  • DJ Aligator a făcut senzație la nivel mondial cu single-ul „The Whistle Song” din albumul său de debut din Payback Time din 2000, dar și cu albumul The Sound Of Scandinavia. Alte hituri de senzație: Lollipop, Turn Up The Music, Stomp.
  • Fly Project este una dintre cele mai de succes trupe românească, care a debutat în anii 2000. Single-ul „Raisa” a devenit imediat hitul numărul 1 din toate cluburile din Romania.

Event Timeslots (1)

Sunday
-
hello hello

Leave a Comment