Distribuie Hello in Social Media
  •  
  •  
  •  
  •  
Vedetele pop internaționale discută despre procesul creativ din spatele ultimei lor lansări și luminează comunitatea creativă în creștere din Coreea de Sud.
LOS ANGELES CA FEBRUARY 10 South Korean boy band BTS attends the 61st Annual GRAMMY Awards at Staples Center on... Starurile pop internaționale BTS sunt obișnuite să distrugă recordurile mondiale. Au făcut-o de nenumărate ori.
În 2018, septetul a devenit primul grup coreean care a primit trofeul  de aur de la Recording Industry Association Of America (RIAA), pentru remix-ul Steve Aoki al piesei lor din 2017, „Mic Drop”, cu rapperul Desiigner.
Piesa, ce a devenit primul hit  în SUA, declanșând o serie continuă de hituri din State și recorduri mondiale pentru grupul de băieți sud-coreeni. În același an, au devenit primul grup coreean care a ocupat topul Billboard 200 cu Love Yourself: Tear.
BTS a revenit acum pentru a domina încă o dată topurile cu Map Of The Soul: 7. 
Noul album fiind deja cel mai bine vândut la nivel mondial .
Chiar și în mijlocul greutăților, trebuie să ne concentrăm asupra a ceea ce putem face „, spun superstarurile  sud-coreene pentru GRAMMY.com 
În ceea ce ne privește, am găsit libertate și fericire în cântec și dans. Acest cântec este destinat celor care au nevoie de  încurajare . Sperăm ca oamenii să se simtă energici atunci când ascultă piesa „, au  declarat recent pentru  GRAMMY.com  trupa de top. 

 

Leave a Comment