Distribuie Hello in Social Media
  •  
  •  
  •  
  •  
Point Blank s-a întors cu un alt masterclass, de data aceasta cu legendarul producător și DJ Sander van Doorn, pentru a vorbi despre toate lucrurile axate pe carieră și producție.
Pe lângă evidențierea unor repere importante din călătoria sa muzicală, artistul olandez ofera câteva sfaturi indrumatoare  pentru viitori muzicieni. Dacă doriți să aflați mai multe despre producția de muzică, ingineria sunetului și cum să vă continuați cariera de artist, asigurați-vă că consultați cursurile online din Point Blank din Londra, LA .
În plus, primiți 25% reducere la cursurile selectate online și la Los Angeles înainte ca această ofertă să se încheie la 31 martie cu codurile ONLINE25 și LA25.
Sander van Doorn și-a creat propriul sunet și stil inimitabil, care, pe lângă producția sa monstruoasă solo și colaburile masive, l-au ajutat să adune milioane de piese pe YouTube și Spotify. Producătorul și DJ-ul olandez a susținut mii de spectacole în fiecare colț al lumii, inclusiv apariții  la cluburi și festivaluri de talie mondială precum Creamfields, Tomorrowland, UNTOLD Festival și Electric Daisy Carnival. Cu trei albume complete, numeroase single-uri de succes, remixuri ale celor mai mari artiști din lume, concerte sold-out în toate  festivalurile importante din întreaga lume, propria sa casă de discuri de succes și o emisiune radio săptămânală numită Identity, Sander van Doorn își continuă călătoria muzicală în inimile fanilor din întreaga lume.
 Acest videoclip a fost filmat înainte de COVID-19
În timpul masterclass-ului, Sander van Doorn vorbește despre începuturile sale ca producător  și DJ, precum și despre motivația și inspirația sa de a începe să producă, inclusiv dragostea pentru Groovebox pe care a obținut-o de la fratele său.
El vine cu o explicatie asupra modului în care echilibrează orele și timpul de studio pe drum cu viața de familie, înainte de a trece prin unele dintre pluginurile sale preferate pentru a face muzică. Asigurați-vă ca  sfaturile sale esențiale despre cum să vă stabiliți identitatea muzicală va sunt utile și să vă dezvoltați , importanța de a fi critic cu munca dvs.
Rămâneți până la sfârșitul videoclipului, unde van Doorn răspunde la câteva întrebări perspicace ale elevilor de la Point Blank.

Leave a Comment