Distribuie Hello in Social Media
  •  
  •  
  •  
  •  
Doar pentru 2021, Tomorrowland va fi mutat în:
Weekend 1: 27, 28 și 29 august
Weekend 2: 3, 4 și 5 septembrie
Vrem să rămânem pozitivi și plini de speranță față de un final de neuitat al verii 2021, dar realizăm că există, de asemenea, șansa ca cea de-a 16-a ediție a Tomorrowland să aibă loc în 2022.
Ne așteptăm să vă întoarcem în luna mai cu o actualizare detaliată. Deocamdată, vom continua să muncim din greu pentru a realiza cel mai frumos și mai sigur festival. Împreună cu oamenii de mâine, credem în vremuri mai bune. Ne vom uni din nou, declara organizatorii celui mai mare eveniment la nivel mondial de muzica electronica,  constienti ca pierderile unui asemenea eveniment este de ordinul  miliardelor de euro.
In schimb organizatorii au facut public locatia si perioada cand evenimentul ce se va organiza in Franta nu anul acesta ci la anul – 2022 –  
19 – 26 MARCH 2022
ALPE D’HUEZ – FRANCE
Alpe d’Huez este situat pe un platou complet orientat spre sud, în Alpii francezi. Cu 300 de zile de soare pe an, Alpe d’Huez Grand Domaine Ski este un paradis pentru schiori, căutători de adrenalină și pentru cei cărora le place pur și simplu să se plimbe și să admire peisajul.
Cei 250 km de pârtii de schi din Alpe d’Huez atrag pasionații de zăpadă din întreaga lume. Zona de schi oferă distracție pentru fiecare nivel de schiori și snowboarderi: de la zone pentru începători la pârtii de schi legendare precum „Sarenne”, cu o lungime de 16 km. Alpe d’Huez Grand Domaine Ski este situat la doar 1 oră de Grenoble, la 2 ore de Lyon și la mai puțin de 5 ore de Paris.

Leave a Comment