Distribuie Hello in Social Media
  •  
  •  
  •  
  •  

ACS Inter Câmpulung și Sfinx Football, în calitate de organizatori, și Primăria Câmpulung Muscel și AJF Argeș,în calitate de parteneri, vor organiza, în perioada 5 – 9 Mai 2021, Turneul Sfinx U10 – Cupa Campionilor, prima competiție de acest gen organizată în România, care va aduce la start campioanele județene și echipe de podium, la acest nivel de vârstă, copii născuți 2011.

Prima ediție am ales s-o desfășurăm în prima capitală a Țării Românești, Câmpulug Muscel, în anul centenar 2021, când se împlinesc 500 de ani de la prima scriere cunoscută în limba română. Sloganul turneului va fi ”Primul Loc unde Fotbalul de Mâine se joacă Azi!”.

De altfel, ne dorim ca această competiție să aibă continuitate și să fie, ca ordin de importanță sportivă, cel mai valoros turneu juvenil, de acest gen, din țară.
Scopul acestei competiții este acela de a reuni, la startul unui turneu de amploare, campioanele și echipele de podium, la nivel județean, din toată țara. Se dorește a fi un turneu final foarte puternic din punct de vedere sportiv, unde echipele participante să joace fiecare 8 sau 9 meciuri de nivel ridicat, în 5 zile.

Vor fi aproximativ 100 meciuri, ce se vor desfășura în baza sportivă Muscelul pe 4 terenuri de joc. La
acest eveniment vor participa 24 de echipe invitate, până în momentul de față confirmând oficial 22 de echipe.

Tragerea la sorți https://www.sfinxfootball.ro/programul-complet-al-meciurilor-trofeul-sfinx-u10-cupa-campionilor-5-9-mai-campulung-muscel/  a avut loc în data de 10 aprilie și se cunosc grupele și programul meciurilor.

Se va juca sistem 6+1, pe o suprafață de iarbă cu dimensiuni de 60/40 m, un meci având 2 reprize a câte 25 minute/repriza, cu 5 minute de pauză.

La acest eveniment vor participa sau asista numai persoane inscrise nominal, pe bază de tabel, după ce vor fi efectuat triajul epidemiologic și/sau testare rapidă. Fiecare persoană va fi îndrumată către zonele de acces aferente rolului pe care-l are în cadrul acestei competiții și se va respecta o distanțare socială de minim 3 metri. Între 2 zone de acces vor exista minim o zonă neutră, unde nu va fi niciun fel de acces.
La acest eveniment vor participa echipe din București, Ilfov, Timiș, Iași, Bacău, Argeș, Brașov, Mureș, Constanța, Bihor, Cluj, Hunedoara, Brăila, Alba, Dolj, Prahova, Sibiu, Vâlcea și Dâmbovița.

Menționăm că Trofeul Sfinx – Cupa Campionilor U10 se va desfășura în conformitate cu respectarea Normelor Sprtive și Sanitare și se va ține cont dacă situația epidemiologică la momentul începerii turneului va permite desfășurarea acestuia.

Leave a Comment