Distribuie Hello in Social Media
  •  
  •  
  •  
  •  

Cel mai important târg mondial pentru tehnologia transportului InnoTrans a fost amânat până în 2022

Datorită situației în continuă schimbare în ceea ce privește pandemia de coronavirus și lipsa de certitudine a planificării, InnoTrans urmează să fie amânată până în 2022.

După consultarea cu actorii de pe piața internațională și asociațiile de conducere, Messe Berlin a decis acest lucru. Cea de-a treisprezecea ediție a principalului târg mondial pentru tehnologia transportului va avea loc în perioada 20-23 septembrie 2022 la Berlin. „Decizia de a amâna InnoTrans până în 2022 a fost foarte dificilă”, a spus dr. Christian Göke, director executiv al Messe Berlin.

”În cele din urmă, factorii decisivi au fost lipsa de certitudine a planificării și prognoza pentru pandemie în lunile următoare. În situația actuală nimeni nu poate prezice cu suficientă certitudine dacă condițiile generale vor permite utilizarea afișajului nostru feroviar în aprilie 2021, de exemplu, și organizarea unui târg internațional de vârf, cum ar fi InnoTrans. ” Prezentarea de noi trenuri pe cei aproximativ 3.000 de metri de cale ferată este un punct unic de vânzare al InnoTrans și semnul distinctiv al calității sale. ”Împreună cu cei mai importanți jucători din industrie, am decis că InnoTrans își poate îndeplini așteptările de calitate numai cu participarea internațională și în forma sa obișnuită.

De comun acord cu toate părțile interesate, am decis, prin urmare, să amânăm din nou evenimentul, pentru a garanta calitatea înaltă a InnoTrans ca platformă de marketing de vârf din industrie, atât acum, cât mai ales pe termen lung, și pentru a oferi certitudine de planificare pentru toati jucătorii implicați “, a spus Matthias Steckmann, directorul Mobilitate și Servicii. InnoTrans va avea loc acum la următoarele date obișnuite,

 

Leave a Comment