Distribuie Hello in Social Media
  •  
  •  
  •  
  •  
Cele mai memorabile momente ale lui Avicii la Tomorrowland
Acum trei ani, lumea a trebuit să-și ia rămas bun de la legendarul DJ și producător suedez Avicii. În memoria lui Avicii, al cărui nume real era Tim Bergling, este momentul să ne uităm înapoi la cele mai memorabile momente ale sale .
1) În 2011, Avicii a debutat la Tomorrowland. Un an mai târziu, a revenit  din nou Mainstage într-unul dintre cei mai emblematici ani ai Tomorrowland.
Ulterior, suedezul s-a întors timp de 3 ani consecutivi, 2015 fiind ultima dată.

2) Tomorrowland a adus un tribut emoționant legendei suedeze în 2019. Designul principal al festivalului s-a bazat pe Cartea Înțelepciunii, iar tributul a venit pe spatele uneia dintre cărțile uriașe care, cu litere aurii strălucitoare, scria: „În amintirea iubitoare a Tim Bergling ‘.
3) Axwell & Ingrosso au avut  o versiune acapella a ‘Wake Me Up’, care a trecut la hit-ul suedez al House Mafia ‘Don’t You Worry Child’, luminând întregul Mainstage.

4) Dublul iconic belgian Dimitri Vegas & Like Mike și-a lăudat prietenul în timpul spectacolului cu un remix al celui mai mare succes al lui Avicii în 2018: „Tim, ești unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Ești o mare inspirație. Și mi-e dor de tine. Doamnelor și domnilor, vreau să știți, aceasta este casa voastră, Tomorrowland este casa voastră, Tim. ”

5) Anul trecut, Klas Bergling – tatăl regretatului Avicii – a mulțumit Oamenilor de Mâine pentru că a votat imnul emblematic „Niveluri” ca numărul 1 în Tomorrowland Top 1000.

6) Încheierea listei noastre cu tine! Tu, Oamenii de Mâine, ai onorat Avicii într-un moment foarte special la ediția din 2018 a Tomorrowland, când un drapel suedez masiv cu imaginea lui Avicii imprimată pe el a fost răspândit în mulțimea de pe Mainstage. Nicky Romero și-a omagiat și el, jucând hitul ‘Heaven’ al lui Avicii: „Tim, mulțumesc mult pentru moștenirea pe care ne-ai lăsat-o aici la Tomorrowland. Toată muzica pe care ai adus-o. Toată fericirea. Mulțumesc!”

 

Leave a Comment