Green Valley clubul votat locul 1 in lume – galerie foto-

Distribuie Hello in Social Media
  •  
  •  
  •  
  •  

În afara marilor metropole braziliene din Rio de Janeiro și São Paulo, câteva cluburi îndepărtate, care se învecinează cu pădurea, precum Warung și Sirena, au fost importante pentru organizarea unor mari petreceri  de muzică electronica in  brazilia.

Dar nici unul nu a avut impactul global cum la avut  Green Valley din regiunea Santa Catarina, sudul Braziliei.
A început pur și simplu ca o petrecere în junglă. Unii fani ai muzicii electronice au vrut să facă un rave mare în 2007 și iar primul invitat a fost  nimeni altul decât Carl Cox pentru a fi titular într-un cort improvizat pe un vechi aerodrom.
Când acest eveniment a avut un succes spectaculos, au început să invite  si alți DJ internaționali și să dezvolte astfel incat  să devină un loc permanent. 
Doar trei ani mai târziu, a intrat în sondajul Top 100 Cluburi al DJ Mag la nr.27, iar până în 2013 a fost votat clubul nr.1 din lume.
A obținut din nou cele mai multe voturi în 2015, înainte de a câștiga din nou în 2018 și 2019. Vestea cea mare din acest an este că cititorii DJ Mag au votat Green Valley pe locul 1 pentru al treilea an consecutiv – singurul club care a obținut vreodată acest premiu. Așadar, este un palmares  mare pentru echipa Green Valley .
 Green Valley este un brand care acordă o atenție maximă tuturor aspectelor experienței de club de noapte cu profesionalism maxim. Echipa GV a creat un loc de joacă pentru petreceri magnifice, bogat cu spectacole uimitoare și „momente” de bună-credință și, își merită pe deplin hat-trick-ul victoriilor.

Leave a Comment