Distribuie Hello in Social Media
  •  
  •  
  •  
  •  

Dimitri Vegas face un pas  singur de data aceasta,  cu primul său single solo ‘Pull Me Closer’ ce a fost  lansat vineri, 5 martie!

Într-un interviu exclusiv acordat One World Radio cu o zi înainte de lansare, Dimitri a marturisit  mai multe despre melodie și despre modul în care a început:
„Am făcut atât de multă muzică și am simțit că e tare să experimentez și să văd cum ar putea fi sunetul meu solo. A fost minunat să fac muzică – doar de dragul de a face muzică –  am pregătit câteva piese distractive. „Pull Me Closer ”.
Veteranul Tomorrowland te duce, de asemenea, prin povestea  House of House: „Am lansat Smash The House acum 10 ani și a crescut atât de mult. 
 „House Of House” reprezintă dragostea mea pentru Ibiza și pentru sunetele anilor 80-90 – și asta este, de asemenea, ceea ce întruchipează proiectul meu solo. ” Nu în ultimul rând, Dimitri Vegas dezvăluie imnul de vară pe care el și fratele său Like Mike îl rezervă! „Am făcut din nou ceva distractiv cu Ne-Yo, care va fi ca o continuare a„ Higher Place ”.
Ascultă Dimitri Vegas – Pull Me Closer chiar aici!

 

Leave a Comment