Distribuie Hello in Social Media
  •  
  •  
  •  
  •  

Dimineata muzica buna se asculta la HelloRadioNet Romania. 

A fost mult timp gazda matinalului la un alt post de radio, a organizat si o gala de decernare a  trofeelor de cristal pentru cei mai  frumosi actori din Romania, avand la activ si emisiune de cinematografie pe care a moderat –  o  timp de 9 ani.

Petrut Nechifor, este un vasluian indragostit de mass-media care a terminat Facultatea de Jurnalism in 2008.

Nascut la 26 iunie 1977 zodia Rac , oras Negresti , sociabil, comunicativ, responsabil de tot ceea ce inseamna muzica  de calitate  dar si un familist convins.   Primul pas a fost facut in 2011 cand a intrat la pupitru emisiunii de cinematografie urmand apoi matinalul timp de 8 ani la acelasi  post de radio .

”Iubesc  viata, inca mai copilaresc .😁😇  Radioul pentru mine  sincer  inseamna   emotii, lacrimi de bucurie, acei oameni care mi  scriu inainte de a intra in emisie  dormici sa ti auda vocea placuta in difuzor. Sunt  extrem de multe definitii sa  zic asa, pentru mine pe care pot sa le  ofer  radioului dupa o  experienta de aproximativ 10 ani.,, 

Este ceva vreme de cand vocea lui nu s-a mai auzit la radio,

Ei bine, simpaticul realizator  de emisiuni radio a raspuns in acest an unei provocari  la care nu se astepta . De a modera si a coordona  o echipa de voluntari jurnalisti in cadrul  Turneului  Sfinx U10– Cupa Campionilor  prima competiție de acest gen organizată în România, care va aduce la start campioanele județene și echipe de podium, la acest nivel de vârstă, copii născuți 2011.

Prima ediție am ales s-o desfășurăm în prima capitală a Țării Românești, Câmpulung Muscel, în anul centenar 2021, când se împlinesc 500 de ani de la prima scriere cunoscută în limba română. Sloganul turneului va fi ”Primul Loc unde Fotbalul de Mâine se joacă Azi!”. De altfel, ne dorim ca această competiție să aibă continuitate și să fie, ca ordin de importanță sportivă, cel mai valoros turneu juvenil, de acest gen, din țară.

 

La acest turneu  vor participa echipe campioane județene sau echipe de podium din campionatele județene, care vor fi înscrise doar pe bază de invitație transmisă de către organizatori. Vor fi aproximativ 100 meciuri, ce se vor desfășura în baza sportivă Muscelul.

 

Minim 30 de jocuri, cele mai importante, vor fi filmate, comentate și transmise în direct pe rețelele media, de socializare și canale TV. În fiecare zi intenționăm să realizăm materiale video și scrise despre acest eveniment, împreună cu invitați de marcă (din lumea sportului sau din viața socială).

 

Menționăm că acest demers sportiv se va desfășura doar dacă, la momentul începerii, situația epidemiologică va permite desfășurarea turneului.- au declarat organizatorii! CS Inter Câmpulung și Sfinx Football

Iar la radio ne auzim in curand, cu putina rabdare de  luni pana vineri la matinalul – Dimineti cu Petrut Nechifor  – de la 07.00 –  12.00  #Helloradionet 

Leave a Comment