Distribuie Hello in Social Media
  •  
  •  
  •  
  •  

A fost o așteptare lungă, plină de zvonuri și speculații, dar, în cele din urmă, BBC a confirmat faptul că James Newman va reprezenta Marea Britanie la Eurovision 2021. Cântărețul fusese selectat să reprezinte Marea Britanie în 2020.

Postul britanic BBC a confirmat știrea într-un anunț oficial în această dimineață.

James Newman și-a exprimat entuziasmul pentru obținerea biletului de întoarcere la Eurovision, spunând:„Sunt atât de încântat și onorat să primesc o a doua șansă de a-mi reprezenta țara în concursul Eurovision.  Nu am încetat să fac muzică nouă în lockdown și abia aștept ca toată lumea să audă melodia pe care o duc la Eurovision în 2021. ”

Deși s-a dezvăluit puțin despre piesa lui James Newman pentru Eurovision 2021, BBC a confirmat că piesa sa va fi lansată în martie.

BBC își continuă parteneriatul cu editorul de muzică BMG.  Piesa Eurovision a lui James Newman va fi lansată și publicată de BMG.

Călătoria Eurovision a lui James Newman

James Newman este un cântăreț britanic și un compozitor premiat de BRIT și nominalizat la premiile Grammy. El are o listă extinsă de credite de compoziție pe multe melodii, printre care „Waiting All Night” de Rudimental (feat. Ella Eyre) și „Brave” de Calvin Harris (feat. John Newman).

Anul trecut, James a fost selectat intern de BBC pentru a reprezenta Marea Britanie la Eurovision 2020. Trebuia să cânte piesa înălțătoare „My Last Breath”, completată cu un videoclip muzical dramatic cu rolul sportivului olandez extrem Wim ‘The IceMan’ Hoff.

Ce va cânta James Newman la Eurovision 2021?

Fanii se pot aștepta la ceva optimist. James Newman a declarat pentru BBC Newsbeat: „Simt că toată lumea își dorește o petrecere și să se distreze, așa că atunci când scriam, asta aveam în cap. Am vrut ceva la care oamenii pot dansa, chiar dacă doar în bucătăria lor”.

În august, James Newman a confirmat că a fost ocupat să scrie piese în Norfolk împreună cu partenerii săi de compoziție obișnuiți, Ed Drewett, Adam Argyle și Iain James.

Leave a Comment