Distribuie Hello in Social Media
  •  
  •  
  •  
  •  

AVA a lansat ,,Emoții” în colaborare cu Connect-R  chiar de ziua ei de naștere

AVA și Connect-R au lansat single-ul ,,Emotii”, astazi, de Dragobete,  chiar de ziua de nastere a artistei. Se anunta a fi colaborarea  momentului in Romania, vocile celor doi artisti, armonizandu-se perfect.

Emoții este ultima piesă de pe albumul omonim al AVEI. Aceasta vine în  completarea celorlalte 3 lansate până în prezent: ,,Hai pleacă”, ,,Vrei  nu vrei” feat. Dorian și ,,Dragul meu”, toate având ca mesaj principal iubirea.

Piesa transmite toate trăirile, gândurile și dorințele artistei, ea  reprezentând vocea tuturor femeilor care își doresc să fie cea mai bună  versiune a lor, pe toate planurile.

,,Mi-a părut bine să colaborez cu AVA, este un artist în toată regula, piesa este foarte sensibilă și sper să aibă un succes real pentru că  într-adevăr merită.” – a spus Connect-R despre noul featuring.

Clipul îi surprinde pe cei doi într-o atmosferă caldă, dar în același  timp luxury oferită de apartamentul prezindețial din Hotelul Sheraton.

,Această piesă reprezintă tabloul vieții mele. Mă reprezintă în  totalitate. Este specială pentru mine pentru că am scris-o în 10 minute  și pentru că este feat. cu un artist pe care il admir foarte mult. Sper  să ajungă la inimile voastre.” – a declarat AVA despre mult așteptata  colaborare.

Muzica celui mai nou single a fost elaborată de AVA, versurile au fost  scrise de artistă alături de Connect-R, iar orchestrația – realizată de  Mihai Grecan (Tigaie) și Alexandru Radu (Chopin).

AVA este artista care s-a remarcat la Vocea României și care a colaborat  de-a lungul timpului cu cei mai cunoscuți artiși din România. Ea este  cea care, alături de Mihai Grecan, a pus bazele casei de înregistrări  Sonus Records și a școlii de canto Music City.

 

Leave a Comment